You are currently viewing Предстоящо Събитие: „„Моят баланс: Новите възможности – Какво още може!“ – Трансформация с Неврографика и Преработване

Предстоящо Събитие: „„Моят баланс: Новите възможности – Какво още може!“ – Трансформация с Неврографика и Преработване

Ще комбинираме Неврографиката и Преработването на заседналите в нас емоционални стереотипи. Гергана* и Диана** ще ви помогнат да прескочите оградата към реализирането на своите осъзнати автентични желания. Комбинирането на тези две техники надхвърля по сила възможностите на всяка една от тях и добавя изключителна допълнителна стойност за участниците в тези сесии.

Цена: 35 лв./човек

Регистрация:

https://forms.gle/roe7S59S63uQMp6d6

В рамките на тази 2-часова групова сесия, Гергана Дееничина и Диана Русинова ще ви водят стъпка по-стъпка в това Преобразуване на емоционалните ви рамки и задръжки относно вашите възможности. Комбинирайки методите на Неврографиката*** и Преработването**** на заседналите у вас емоционални стереотипи, вие ще бъдете напътствани да дефинирате своите искрени въжделения, да усетите как се чувствате с тях и с кого ги споделяте.

 Следвайки указанията на водещите, в края на сесията, вие ще си дадете право да поискате реализирането на тези ви възможности, активирайки всички свои лични ресурси, ресурсите на заобикалящия ни свят и нашите близки и приятели. Ще осъзнаете безкрайността на възможностите, които ви дава този модел и ще се научите да се чувствате комфортно в него.

Цена за груповата сесия е 35 лв./човек. Записалите се, ще получат потвърждаващ мейл с линк и парола за включване в групова Zoom сесия след заплащане на таксата.

Участниците в груповата сесия ще имат възможност и за последваща индивидуална 30-минутна сесия с един от водещите на допълнителна цена от 45 лв.

            Всички участници ще получат, включен в цената, едномесечен онлайн достъп до записа от груповата сесия. Цената на записа след събитието на записа ще бъде 45 лв.

 Ето какво ще ви е нужно:

– лист А4 – 3-4 броя

– химикалка

– маркер 0.5-0.7 мм, по възможност черен (може и обикновен флумастер, но се уверете, че пише добре)

– цветни моливи (поне 5 цвята по ваш избор)

– по желание и възможност може да имате подръка и по-дебел маркер.

 

* Гергана Дееничина – персонален и бизнес коуч и ментор, инструктор Нейрографика.

https://www.gerganadeenichina.com/za-gergana/

** Диана Русинова е квалифициран Кинезиолог, природотерапевт и Натуропат.

В работата си използва различни холистични практики от древната китайска медицина до съвременни научни разкрития за работата и начина на трипланово възстановяване на единството в човека. Създател е на авторска методика, която работи за изграждане на баланс и хармония за един по-хубав и качествен живот

www.dimenga5.bg

*** Неврографиката (Нейрографика) е авторски метод, създаден от руския психолог и архитект проф. Павел Пискарев (neurograff.com). Рисуването на неврографика създава нови невронни връзки в мозъка, дава ни достъп до несъзнавани от нас ресурси, променя начина ни на мислене и възприемане на себе си и на околния свят. А както знаем мислите пораждат действия, а действията водят до конкретно измерими и видими резултати. Методът се основава на използването на азбуката на визуалния език, геометрични архетипи и специални графични алгоритми. И под ръководството на специалист е напълно изпълнимо без каквито и да е предварителни умения за рисуване или чертане.

**** Създадената от Диана Русинова Методика за Преработване на емоционалното ни състояние и освобождаването ни от тежестта на стереотипите заложени от нас самите или от заобикалящия ни свят е резултат от дългогодишното и обучение и комбиниране на различни техники и учения като Кинезиология, древна Китайска медицина и по-специално науката за меридианите, Медитация, и др. Диана успешно комбинира тези учения и техники и ги прилага според индивидуалните ви нужди в един симплифициран, но много директен и силен подход с моментален ефект.

Вашият коментар