You are currently viewing Предстоящо събитие: „Контролът и Аз – моят баланс“ – Освобождаване и Трансформация с Неврографика“

Предстоящо събитие: „Контролът и Аз – моят баланс“ – Освобождаване и Трансформация с Неврографика“

 

Ще комбинираме Неврографиката и Преработването на заседналите в нас емоционални стереотипи. Гергана* и Диана** ще ви преведат по трудния път от разкриването на собственият ви контролиращ маниер до емоционално балансирано състояние на духа и ума.

Ще откриете какво е за вас Контролът, къде може да ви бъде полезен той и как да се балансирате във вашата автентичност.

В рамките на тази 2-часова групова сесия, Гергана Дееничина и Диана Русинова ще ви водят стъпка по-стъпка в това преобразуване на емоционалните ви тежести и задръжки в областта на Контрола. Комбинирайки методите на Неврографиката*** и Преработването**** на заседналите у вас емоционални стереотипи, вие ще бъдете напътствани да осъзнаете формата и силата, с която контролирате нещата от живота си. На тази база, с помощта на водещите, ще усетите кои части от живота е добре да контролирате и до каква степен. Преработвайки ефекта от този контрол върху емоционалното ви състояние ще можете да откриете и собствения си, автентичния, най-подходящия за вас самите баланс по отношение на Контрола.

Следвайки указанията на водещите, в края на сесията, вие ще намерите спокойствие и увереност за своето ежедневие и за важните неща в живота ви.

 Цена за груповата сесия е 35 лв./човек.

Записалите се, ще получат потвърждаващ мейл с линк и парола за включване в групова Zoom-сесия след заплащане на таксата.

Записване на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7duv0cfOhDArewvu3RvQI_1R3edXhRgVzq47TFVvNh54gkw/viewform

Ето какво ще ви е нужно:

– лист А4 – 3-4 броя

– химикалка

– маркер 0.5-0.7 мм, по възможност черен (може и обикновен флумастер, но се уверете, че пише добре)

– цветни моливи (поне 5 цвята по ваш избор)

– по желание и възможност може да имате подръка и по-дебел маркер.

Участниците в груповата сесия ще имат възможност и за последваща индивидуална 30-минутна сесия с един от водещите на цена от 45 лв.

 

* Гергана Дееничина – персонален и бизнес коуч и ментор, инструктор Нейрографика.

https://www.gerganadeenichina.com/za-gergana/

** Диана Русинова е квалифициран Кинезиолог, природотерапевт и Натуропат. В работата си използва различни холистични практики от древната китайска медицина до съвременни научни разкрития за работата и начина на трипланово възстановяване на единството в човека. Създател е на авторска методика, която работи за изграждане на баланс и хармония за един по-хубав и качествен живот

www.dimenga5.bg

*** Неврографиката (Нейрографика) е авторски метод, създаден от руския психолог и архитект проф. Павел Пискарев (neurograff.com). Рисуването на неврографика създава нови невронни връзки в мозъка, дава ни достъп до несъзнавани от нас ресурси, променя начина ни на мислене и възприемане на себе си и на околния свят. А както знаем мислите пораждат действия, а действията водят до конкретно измерими и видими резултати. Методът се основава на използването на азбуката на визуалния език, геометрични архетипи и специални графични алгоритми. И под ръководството на специалист е напълно изпълнимо без каквито и да е предварителни умения за рисуване или чертане.

**** Създадената от Диана Русинова Методика за преработване на емоционалното ни състояние и освобождаването ни от тежестта на стереотипите заложени от нас самите или от заобикалящия ни свят е резултат от дългогодишното и обучение и комбиниране на различни техники и учения като Кинезиология, древна Китайска медицина и по-специално науката за меридианите, Медитация, и др. Диана успешно комбинира тези учения и техники и ги прилага според индивидуалните ви нужди в един симплифициран, но много директен и силен подход с моментален ефект.

Вашият коментар