You are currently viewing Клетъчната памет за ВИРУСИ

Клетъчната памет за ВИРУСИ

Не бях чувал за това до скоро. Всъщност стана миналата година, когато се „оплаках“ на моята лечителка, че „много често боледувам, само като ме духне вятъра“. Тя ме тества с методите на Кинезиологията и установи, че имам Клетъчна памет за вируси. В какво се изразяваше това.

Оказва се, че през годините, от детството ми до сега (50 г), в резултат на всички мои „срещи“ с вируси, тялото ми е оформило спомени, закодирани в клетките му. Така, сега то е много по-податливо на вирусни инфекции, при всяка нова среща с тях.

За тези мои несгоди си припомних наскоро, когато отново се заговори по темата, този път в светлината на Корона вируса, Ковид-19.

Днес при мен проблемът го няма и това стана благодарение на препарата за изчистване на клетъчна памет за вируси*, който приемах в продължение на 1,5 месеца миналата година. Става дума за М1 – част от гамата FITOLINEA на италианския производител OH International srl.  Лесен за прием и безвреден, той „изтри“ моя проблем с вирусите. Струваше ми 50 лв, но разхвърляно на 45 дни е далеч по-добра опция от всички антибиотични курсове. Да не говорим за  постоянния страх и неудобство от разболяване …

ФИТОМЕГА М1 – можете да закупите от нас. Обадете се на тел. 0877 236 311. Цената е 50 лв.

*в М-гамата на ФИТОМЕГА има и препарaти за изчистване на клетъчна памет и от други патогени:

М2 – хронични бактериални инфекции

М3 – хронични инфекции от Паразити

М4 – изчистване негативни интоксикации от ваксини.

М5 – хронични Херпес и Гъбични инфекции

М6 – хронични бронхо-пулмонарни

и др.

Дименга-5

Вашият коментар