You are currently viewing Уникална комбинация от аромати активира съзнанието към целите ни!

Уникална комбинация от аромати активира съзнанието към целите ни!

За първи път в света, с комбинирането на естествени ароматни масла, индивидуално подбрани с помощта на Кинезиологията, стана възможно композирането на натурален парфюм, помагащ за активиране на съзнанието към постигане на личната ни цел.

През изминалия уикенд се състояха първите две пилотни сесии на тема:

Активиране на съзнанието за постигане на цел чрез създаване на парфюм от натурални етерични масла

Организаторите от Майра Ойлс и „Дименга-5, обединиха идеи, знания и усилия и дадоха възможност на най-любопитните свои приятели да композират сами индивидуални аромати, помагащи активацията на съзнанието им.

В началото Мая Петкова от „Майра Ойлс направи едно въведение в парфюмерийната индустрия и как тя се е развивала през годините и континентите. Мая говори и за своя абсолютно натурален подход в производството на етерични масла и тяхната връзка с емоциите и посланията, които ни носят те.

След това, Диана Русинова и Деяна Динева от „Дименга-5″, ни провокираха да формулираме своите цели, своите съкровени желания. Обясниха ни как с методите на Кинезиологията, ще ни помогнат да развием каналите, осъществяващи контакт между душата и тялото ни и така да осъществим себереализацията си, аспециално изработеният за всеки от нас парфюм ще ни води в тази мисия. Забавното беше, че дори сами си го направихме, смесвайки индивидуално селектираните за всеки от нас ароматни съставки.

 

Изглеждаше, че парфюмите започнаха да действат веднага, защото настроението остана приповдигнато дълго след края на практическата част, а участниците не искаха да се разделят, потънали в приятни разговори с новите си приятели.

Ако и вие сте запленени от тази възможност, обадете ни се и ще ви помогнем да подберете това, което ще ви доведе до пътя за реализацията на вашата цел.

Дименга-5

O885 – 856 – 313

info@dimenga5.bg

Вашият коментар